TVkar concert

Waar stonden onze LED-schermen in 2017

 In algemeen

Aan het begin van het nieuwe jaar terugblikken op 2017, daar houden we van. En eerlijk gezegd, vorig jaar was ook wel een bijzonder mooi jaar om op terug te blikken. We hebben veel mooie projecten gehad, met mooie en bijzondere opdrachtgevers. Daarnaast hebben we prachtige evenementen mogen voorzien van onze LED-schermen, kortom; tijd om eens lekker achteruit te kijken.

TVkar

Winnaars op het megascherm

Zo werd vorig jaar Vitesse na het winnen van de Beker in Arnhem gehuldigd. Iedereen die niet vooraan kon staan om zijn of haar favoriete voetballers toe te juichen kon ze in ieder geval op een megascherm bewonderen. Hetzelfde gold voor Feijenoord die in mei gehuldigd werd in Rotterdam. Ook de huldiging van onze voetbaldames, Tom Dumoulin na het winnen van de Giro, alle wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse, Hockey, de Dakar Preproloog, De Max Verstappen Race en de Military Boekelo waren op onze grote schermen te zien.

TVkar

Goede doelen en muziek in 2017

Niet alleen tijdens sportevents worden onze LED-schermen ingezet. In 2017 mochten we ook onze schermen weer inzetten tijdens Koningsdag, diverse dorpsfeesten, acties voor bijvoorbeeld het Longfonds, Greenpeace, de tv-avond “Marathon tegen Kanker”, de zomertour van RTV Oost, maar ook (klassieke) muziekevents zoals tijdens de opening van de jachthaven in Steenbergen en in Dresden tijdens het vieren van de 90e verjaardag van Herbert Blomstedt, de voormalige chef-dirigent van de Sächsische Staatskapelle.

TVkar

We sloten uiteindelijk 2017 in stijl af met onze TVKAR 40 m² en TVKAR 60 m² op de Kop van Java in Amsterdam tijdens de vuurwerkshow op oudjaarsnacht. Dat noemen we nog eens een gave afsluiting van het ene en een spectaculair begin van het nieuwe jaar! Als 2018 half zo mooi wordt als het afgelopen jaar, worden wij heel blij!

CONTACT MET TVKAR?

Heb je binnenkort een stand op een evenement of beurs? Wil je meer weten over onze producten? Bekijk ze hier en neem contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

vrouwen hockey