F1 race Zandvoort

TVKAR zendt F1-race Max Verstappen uit

 In algemeen

Wij leveren onze LED-schermen vaak en aan diverse bedrijven, die mooie en bijzondere evenementen organiseren. Zo af en toe valt zo’n evenement extra op vanwege het speciale karakter, vanwege een extra prettige samenwerking of zoals in dit geval beide. Alles klopte, verliep uitstekend en de samenwerking werd ook nog eens als zeer prettig ervaren. Dit zegt Bas Tomassen van Backbone Marketing, het bedrijf dat ons inschakelde om een 60m2 LED-scherm te leveren. Hiermee konden mensen vorig jaar genieten van de F1-race van Max Verstappen in Amerika op het circuit Zandvoort. Bas vertelt.

Wie is Backbone Marketing?

Backbone Marketing is een actiemarketing/brand activation bureau, dat voor hun A-merkklanten zorgt voor het tot leven komen van hun merk en campagnes. We verzorgen de strategie, het concept en de executie van het totale traject. De kwaliteit van het werk staat boven alles. We hebben veel gevarieerde en levendige projecten voor bijvoorbeeld Beiersdorf, Aviko en Kimberly-Clark. Maar ook voor BOVAG en daar wil ik het over hebben”.

Een F1 Drive-in op het circuit van Zandvoort

“Voor de BOVAG verzorgen we diverse acties omtrent de Formule 1. In dit geval konden mensen een dagje op het circuit Zandvoort vanuit hun eigen auto naar de F1-race van Max Verstappen kijken op een 60m2 groot scherm, compleet met cheerleaders, skaters, hotdogs, hamburgers en popcorn, een heuse F1 Drive-in. Een mooie belevenis, maar natuurlijk alleen als de race ook goed te zien is!”

“En als je dan op een groot scherm een race wil tonen, dan is er in mijn ogen maar één partij die dit kwalitatief zo kan regelen en dat is TVKAR. We kennen hen al lang en hebben vaker met hen gewerkt, omdat zij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en waarmaken wat je afspreekt, daar zit niks tussen. Dit zijn kernwaarden die wij ook hoog hebben zitten.”

Scherp beeld op het 60m2 LED-scherm

“Er was storm, het regende, waaide, maar toch stond alles als een huis. De satellietverbinding was keurig op tijd tot stand gekomen, alles was getest, etc. TVKAR ontzorgde ons volledig. Ook de kwaliteit van het 60m2 scherm was echt indrukwekkend. Zelfs op de opengestelde tribune was de race heel goed zicht- en hoorbaar. Het publiek was erg onder de indruk van het scherm en het scherpe beeld. Alles is 100% naar wens verlopen, zowel het evenement als de samenwerking met TVKAR. Echt een waanzinnig mooi bedrijf”, aldus Bas Tomassen van Backbone Marketing. Bedankt voor je mooie woorden Bas!

Ook samenwerken met TVKAR?

TVKAR heeft met evenzoveel plezier mee- en samengewerkt met Backbone Marketing aan deze bijzondere dag. Heb jij binnenkort een evenement en wil je daar een groot scherm bij gebruiken? Wil jij ook ervaren hoe de samenwerking met ons kan verlopen? Neem dan contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

DroneKoningsdag