tv60 te zien op Festivak

TVKAR staat op Festivak, de evenementenbeurs van het jaar!

 In algemeen

15 en 16 november is het weer tijd voor dé vakbeurs voor de evenementenbranche, Festivak. Ook wij zullen daar te vinden zijn, voor de 3e keer alweer. En niet zomaar: ons vlaggenschip, het 60m² LED-scherm zal er ook staan. Dat wordt wel even een blikvanger.

De bolide van Max op het 60m² LED-scherm

Dit scherm stond zondag de 29e oktober nog op het circuit Zandvoort, waar een tribune vol Max Verstappen fans konden zien hoe hij wederom het podium haalde van een F1 grand prix. Het was al een prachtige klus die we samen met Flexrental Audiovisual mochten uitvoeren. Maar dat we samen met hen ervoor gezorgd hebben dat tot in de verste hoeken te zien en horen was hoe ‘onze’ Max zijn bolide na een geweldige inhaalactie als derde over de streep stuurde, was wel een cadeautje.

Het thema dit jaar van Festivak is ‘ontwikkel nu je digitale strategie. Nieuwe technologieën creëren nieuwe kansen’, zo zeggen de mensen van de vakbeurs. Dan is het duidelijk dat wij daar met onze schermen horen te staan. Onze LED-schermen zijn voorzien van de nieuwste technologie en zeer goed in te zetten voor een optimale beleving  van je evenement.

Nieuwste technologie

Bovendien investeren we continu om bij te blijven met de technologieën die elkaar razendsnel opvolgen. Onze experts hebben altijd de nieuwste hard- en software bij zich om ervoor te zorgen dat de beleving optimaal is, ook digitaal.

En dan sta je op zo’n beurs met zo’n ultrascherp scherm van 60m², dat lijkt me een prachtig gezicht en het valt wel op. En dat is natuurlijk de bedoeling op zo’n beurs. We hebben er enorm veel zin in. Zien we je daar?

Contact met TVKAR?

Meer weten over onze producten? Bekijk ze hier of neem contact met ons op. Wil je je aanmelden voor Festivak, klik dan hier.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

vrouwen hockey