Real-time crowd control management en broadcasting

 In algemeen

Crowd-management wordt steeds belangrijker in de wereld van evenementen. Het snel en correct bereiken van jouw publiek is daarbij essentieel. Zeker in het geval van een calamiteit moet het publiek snel geïnformeerd worden. Waar men het in het verleden moest doen met banners en borden, bieden wij de mogelijkheid om hoge resolutie TVKARREN in te zetten.

Crowd control vanaf een centraal punt

Alle TVKARREN zijn vanaf een centraal punt aan te sturen. Vanaf dit centrale punt, bijvoorbeeld de commandopost van een event, kunnen wij real time ieder scherm aanpassen en van eigen, unieke content voorzien. Zo kan er live video content getoond worden op iedere TVKAR dankzij de hoge resolutie videokwaliteit, zodat het publiek alles goed kan volgen. Ook andere boodschappen zijn mogelijk, zoals welkom boodschappen, verwijzingen naar bijvoorbeeld lockers, het station of de toiletten, plattegronden maar ook sponsoruitingen. In het geval van een calamiteit kunnen wij snel overschakelen naar calamiteiten boodschappen.

De verbindingen met de TVKARREN worden gerealiseerd door middel van een eigen, beveiligde, draadloze verbinding. Dankzij deze draadloze verbinding is bekabelen niet meer nodig en worden obstakels als sloten, autowegen en trambanen gemakkelijk overbrugd. Het systeem is niet afhankelijk van mobiele netwerken zoals 4G. Hierdoor is de bereikbaarheid van alle schermen gegarandeerd, zonder dat buitenstaanders mee kunnen kijken.

Per locatie kan er een TVKAR gekozen worden met het juiste formaat. Zo kan er bijvoorbeeld een grote TVKAR worden geplaatst op een plein, terwijl er een kleinere TVKAR geplaatst wordt op een looproute. Daarnaast kan het systeem snel worden uitgebreid door de inzet van extra ontvangers. Zo kan ook op andere locaties de content worden ontvangen. Denk aan een extra scherm backstage, in een viptent of in een commandopost van bijvoorbeeld de brandweer. Ook audio kan worden meegezonden.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

 

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search