Over ons

OVER ONS

Snel, flexibel en kwalitatief hoogstaande producten, geleverd voor gegarandeerd de laagste prijs, dat is waar wij voor staan! Wij zijn toonaangevend als het gaat om het leveren van mobiele LED-schermen voor evenementen en bijeenkomsten en daarom zijn deze eigenschappen essentieel voor ons. Er is voor ons geen formaat te groot en geen enkele locatie te gek. Ook voor overige producten als bewegwijzering en crowdmanagement draaien wij onze hand niet om. Kijk voor deze producten op Boels Traffic Service. We laten ons graag uitdagen…

Lage kosten

Onze experts hebben zoveel ervaring, dat wij onze hoge servicegraad kunnen garanderen. En dat niet alleen, met zoveel expertise in huis kunnen we de kosten laag houden. Daarom kunnen we ook de laagste prijs garanderen. Of het nu om één of om meerdere schermen met cameraregistratie, regie en geluid gaat, TVKAR staat garant voor een professionele bijdrage aan je concert, festival, productpresentatie of elk ander soort evenement. Binnen een uur kunnen onze mobiele LED-schermen operationeel zijn, dit geldt voor onze complete range schermen van 6 tot 60 m².

Vernieuwend

De ontwikkelingen in de LED-technologie staan allesbehalve stil. TVKAR investeert continu om bij te blijven in alle ontwikkelingen. Zo is er onlangs geïnvesteerd in de nieuwste technologie met o.a. een zeer scherpe pixelgrootte van 3 mm. Daar buiten zijn ook de intensieve contacten met de afnemers en organisatoren van de evenementen een bron van inspiratie voor de verdere ontwikkeling van de producten. Hoewel TVKAR dus “state of the art” materieel in huis heeft is er in de bedrijfsnaam gekozen voor Hollandse nuchterheid. Een grote tv in een kar gemonteerd = TVKAR!

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search