Nog meer in beeld met de TVKAR 6m²

 In algemeen

We zijn er stiekem best trots op. De uitbreiding van onze vloot met liefst zeven nieuwe TVKARREN van elk 6m².Met de uitbreiding beschikken we momenteel over meer dan 20 TVKARREN, in grootte variërend van 6m² tot en met 60m². Hartstikke leuk voor ons als bedrijf, maar nog fijner voor onze opdrachtgevers. Die kunnen we nu nog beter bedienen.

De nieuwe TVKAR is heel compleet. Dankzij de ingebouwde generator en audio set is hij binnen no-time operationeel. Bovendien kan TVKAR op vrijwel elke plek worden neergezet, zodat je altijd perfect in beeld bent. En dan het roterende scherm. Dat komt gemakkelijk boven de behuizing uit. Heel handig wanneer de TVKAR bijvoorbeeld achter een bouwhek staat. Dankzij de ingebouwde scaler kan heel eenvoudig iedere video-bron worden aangesloten

De TVKAR heeft een dichte behuizing met regieruimte en kan worden afgesloten Dat maakt hem makkelijk plaatsbaar in publieksgebied, in steden of op evenemententerreinen. Daarmee is dit type TVKAR ook geschikt voor crowd-management toepassingen.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

tvkar kerst