Met een mobiel LED-scherm ben je altijd in beeld

 In algemeen

De mens is visueel ingesteld. Logisch. Een beeld zegt nog altijd meer dan 1000 woorden. Daar weten we bij TVKAR alles van. Met een mobiel LED-scherm ben je altijd in beeld.

Promotie

Van plan jouw product of bedrijf een tijdelijke boost te geven? Een LED-scherm van TVKAR is daarvoor een uitgelezen mogelijkheid.

Met het plaatsen van een LED-scherm bij jouw pand, genereer je veel aandacht voor jouw bedrijf en jouw producten. Daarnaast is een LED-scherm een prima middel om bijvoorbeeld een bedrijfsopening aan te kondigen.

Presentatie

Productpresentatie op een beurs of seminar?

Een product haarscherp presenteren op een beurs of tijdens een open dag? De LED-schermen van TVKAR hebben een pixelpitch van 3mm, die altijd garant staat voor een presentatie in HD kwaliteit. Of het nu gaat om een powerpoint presentatie, video of foto.

Weer een andere mogelijkheid is het inbouwen van een LED-scherm van TVKAR in een bedrijfsstand. Heel handig wanneer je met jouw bedrijf op een beurs staat.

Ook klant van TVKAR?
Heb je binnenkort een stand op een beurs of organiseer je een evenement? Wil je meer weten over onze producten? Bekijk ze hier en neem contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search