Koningsdag 2019

Meer dan een glimp van de koning

 In klantcase

Voor TVKAR was Koningsdag in Amersfoort een thuiswedstrijd. Eentje met een koninklijke status. Want zeg nu zelf, het is eerder uitzondering dan regel, dat de koning én zijn familie op bezoek komen. In jouw stad.

Bij zulke gelegenheden wil je uitpakken. Dan moet alles kloppen. Tot in de puntjes. De aankleding, het omlijstende programma. Maar ook het in beeld brengen van de koninklijke stoet. Je wil immers dat iedereen van het spektakel meekrijgt Daarom stonden op verschillende strategische plekken in de binnenstad onze TVKARREN opgesteld. Met een draadloze videoverbinding, rechtstreeks uit de regiewagen. De televisie-uitzending van de NOS was voor het publiek aan de kant live en in real time te volgen. Op enorme led-schermen. Zodat je geen seconde miste.

Wist je trouwens dat een TVKAR ook bij calamiteiten wordt ingezet? Dat doen we om het publiek te informeren. Daarvan was dit keer overigens geen sprake. Gelukkig maar. Leve de koning!

Ook klant van TVKar?
Heb je binnenkort een stand op een evenement of beurs? Wil je meer weten over onze producten? Bekijk ze hier en neem contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

scouting Nederland