Klantcase: speciale drive-in diploma-uitreiking Cambium College

 In klantcase

De LED-schermen van TVKAR worden ingezet door zeer uiteenlopende bedrijven. Organisaties die mooie en bijzondere beurzen en evenementen organiseren. Af en toe valt zo’n evenement extra op vanwege het speciale karakter, vanwege een prettige samenwerking of zoals in dit geval beide. Wij vroegen onze contactpersoon Koen Evers van het Cambium College in Zaltbommel naar zijn ervaring met de inzet van een LED-scherm van TVKAR. Het LED-scherm werd ingezet tijdens een speciale drive-in editie van de diploma-uitreiking.

Het ontstaan van de drive-in

Nog nooit had het Cambium College gebruik gemaakt van LED-schermen tijdens een evenement. Normaal gesproken vindt de uitreiking plaats in de aula. Maar door de Corona uitbraak werd er creativiteit gevraagd om alle geslaagden toch een onvergetelijke diploma-uitreiking te geven. Veel andere scholen vieren de uitreiking per klas in de aula, maar dat was voor het Cambium College niet voldoende.  Dus werden de koppen bij elkaar gestoken en gingen ze op zoek naar een oplossing. De basis was dat alle leerlingen uit alle klassen tegelijkertijd aanwezig moesten zijn. En omdat leden uit een gezin wel in één auto mochten zitten, werd het idee voor een drive-in diploma-uitreiking al snel geboren.

Waarom hebben jullie voor TVKAR gekozen?

“Het eerste idee was om gebruik te maken van projectieschermen, maar doordat de uitreiking rond 19:00 uur plaats vond was er een beperkte lichtopbrengst. Enige tijd geleden heb ik een clinic gevolgd bij Boels en ben ik in contact gekomen met de eigenaar van TVKAR. Vandaar dat er contact is gelegd met TVKAR.”, aldus Koen Evers.

Er is ook gekeken naar andere aanbieders van LED-schermen, maar het prettigste gevoel, pro-actief meedenken en een goede prijs kregen ze bij TVKAR.

Hoe is de service en het gebruik van het LED-scherm ervaren?

Koen Evers: “TVKAR levert niet alleen de schermen, maar ook personeel voor licht en geluid. Zij hebben alle zorgen uit handen genomen en ervoor gezorgd dat het gebruik van het LED-scherm vlekkeloos verliep.”.

Volgend jaar weer?

Het algemene beeld is dat er nog nooit zo’n goede uitreiking is geweest. Normaal zijn er positieve reacties, maar dit jaar zijn er vanuit leerlingen en ouders tientallen zeer positieve reacties geweest.

Of er volgend jaar zonder Corona ook een drive-in diploma-uitreiking komt weet Koen Evers nog niet. Het idee voor een diploma-uitreiking in de buitenlucht speelt wel, maar dan zonder auto’s.

Zou je TVKAR aanbevelen?

Daar hoeft Koen Evers niet lang over na te denken. Het meedenken, het ontzorgen, de service waarbij het LED-scherm niet alleen wordt geleverd, maar ook wordt geïnstalleerd en bediend. Hij kan niks negatiefs bedenken. Alles werd geregeld, waardoor hij TVKAR aanbeveelt en beoordeelt met een 10!

Cambium College beoordeelt TVKAR met een 10!

Ook samenwerken met TVKAR?

Heb je binnenkort een evenement of een stand op een beurs? Wil je meer weten over onze producten? Bekijk ze hier en neem contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

Koningsdag 2019