Opera Sing a Long Den Bosch

Klantcase: Meezingen met de Opera Sing Along

 In klantcase

TVKAR zet haar LED-schermen in bij verschillende soorten bedrijven. Van charitatieve instelling tot B2B, festivalorganisatoren tot mediabedrijven die uiteenlopende beurzen en evenementen organiseren. Af en toe valt zo’n evenement extra op vanwege het speciale karakter, vanwege een prettige samenwerking of zoals in dit geval beide. Wij vroegen onze contactpersoon Banu Kiyak van NTVF naar haar ervaring met de inzet van twee 15m² LED-schermen van TVKAR die werden ingezet bij het Opera Sing Along evenement op De Parade in Den Bosch op vrijdag 29 juni 2018.

Wie is NTVF?

NTVF is een mediabedrijf dat zich bezig houdt met het maken van formats voor zowel een breed publiek als specifieke doelgroepen. De Musical Sing Along is al vaker georganiseerd. Vorig jaar was de kick-off van de Opera Sing Along en TVKAR had de eer om LED-schermen te verzorgen. “Afgelopen juni was de eerste keer dat dit openluchtevenement op De Parade in Den Bosch werd georganiseerd. Het was een gigantisch succes. Het event is gratis en je mag je eigen stoeltje, hapjes en drankjes meenemen. Door de inzet van een LED-scherm konden alle bezoekers meezingen met de muziek, want de teksten van de liedjes werden groot op het scherm getoond”, aldus Banu.

Waarom LED-schermen van TVKAR ingezet?

Banu geeft aan dat TVKAR duidelijk is in haar communicatie tijdens het hele traject van A tot Z. TVKAR heeft voor een zeer goede prijs schermen beschikbaar. Daarnaast leveren ze snel, bieden ze kwaliteit en een goede service.

NTVF was zeer tevreden over het totaalplaatje, waarbij de prijs de doorslag heeft gegeven om voor TVKAR te kiezen.

NTVF beveelt TVKAR aan

Bij de Sing Along gaat het erom dat mensen meezingen met alle nummers. Daarvoor zijn goede schermen nodig waarop de teksten goed leesbaar zijn. Met de  LED-schermen van TVKAR die een pixel pitch van 3mm hebben is dat geen enkel probleem. Ze hebben bijgedragen aan het succes van de dag. Voor LED-schermen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs zou Banu iedereen TVKAR aanbevelen.

Tot slot geeft een tevreden Banu aan dat de service en het gebruik tijdens de Opera Sing Along als zeer goed zijn ervaren.

NTVF beoordeelt TVKAR met en 8.

Ook samenwerken met TVKAR?

Heb je binnenkort een evenement of een stand op een beurs? Wil je meer weten over onze producten? Bekijk ze hier en neem contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

New York Mini Marathonscouting Nederland