vrouwen hockey

Aandacht trekken tijdens beurs of event? Huur een LED-scherm

 In algemeen

We leven in een visuele wereld tegenwoordig. Diverse onderzoeken wijzen uit dat beeld beter onthouden wordt dan tekst. Platformen als Instagram, Pinterest, YouTube en Tumblr blijven groeien in populariteit. Een video op Facebook wordt vaker gedeeld dan een tekst. ‘ Beeld heeft een duidelijke emotionele aantrekkingskracht en kan goed worden ingezet tijdens beurzen, zo bleek ook tijdens de evenementenbeurs Festivak.

Bezoekers op beurzen lokken met LED-schermen

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van beeld en de toepassingen daarvan. Een LED-scherm op een beurs maakt grote indruk op de bezoekers, zo blijkt. Wanneer bezoekers op een beurs rondlopen worden ze aangetrokken door de TV-schermen en de beelden die daarop te zien zijn. De nieuwsgierigheid van de mensen wordt direct aangewakkerd en ze willen zien wat er gebeurt. Een LED-scherm in je stand lokt bezoekers.

Op een LED-scherm kun je elke boodschap tonen die je graag wilt laten zien, wat je als bedrijf wilt vertellen. Dat kan met presentaties, met video en met live feeds. Op alle LED-schermen van TVKAR kan een laptop worden aangesloten. Daarmee kun je ter plekke de boodschap aanpassen aan elke individuele bezoeker van de beurs. De beelden van onze LED-schermen zijn van zeer goede kwaliteit, ook van dichtbij. De schermen zijn in hoogte verstelbaar, waardoor het mogelijk is om de schermen zichtbaar te maken over de hele beurshal.

Voor elke stand een LED-scherm beschikbaar.

De LED-schermen van TVKAR zijn mobiel en makkelijk te verplaatsen, waardoor ze zeer geschikt zijn om in te zetten voor eendaagse festivals en beurzen of tijdens events die meerdere dagen duren. TVKAR beschikt over verschillende formaten LED-schermen, dus voor elke stand op iedere beurs en event is een scherm beschikbaar.

De laatste tijd zijn onze LED-schermen onder andere ingezet tijdens het Mega Motortreffen in Haarlemmermeer, evenementenbeurs Festivak en de Trade Fair in Aalsmeer. Bij de Masters of LXRY in de Rai begin december was ons scherm opgenomen in de beursaankleding. De bezoeker waande zich tijdens dit event in de bergen aan de rand van een stromend beekje. Het doet ons goed mee te kunnen werken aan de beleving van bezoekers.

Contact met TVKAR?

Heb je binnenkort een stand op een evenement of beurs? Wil je meer weten over onze producten? Bekijk ze hier en neem contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

tv60 te zien op FestivakTVkar concert