Drone

Hoe moderne technologie je festival naar de next level kan tillen! 3 tips.

 In algemeen

Je hebt je festival of event goed georganiseerd, alles is geregeld en het aantal bezoekers dat gaat komen is ook veelbelovend. Natuurlijk heb je ook gedacht aan één of meerdere grote LED-schermen om de activiteiten voor iedereen zichtbaar in beeld te brengen. Maar wist je dat er tegenwoordig veel meer kan?

Twitter of Insta er op los!

De LED-schermen kunnen natuurlijk ook fungeren als computerscherm. Hoe leuk is het als je het Twitter- en Instagram account van het festival op de schermen zichtbaar hebt en dat de social posts van de bezoekers leesbaar zijn voor iedereen. Zo wordt je festival of event enorm interactief en leeft het nog meer.

Wie maakt de mooiste foto?

Je kunt ook een prijsvraag koppelen aan de foto’s die de bezoekers maken en de wedstrijd zichtbaar maken op je scherm. Wie maakt de mooiste foto van het festival? Laat je bezoekers real life stemmen en laat het zien op het scherm. Zo creëer je ook nog eens gratis content voor publicatie na het festival.

Vlieg er eens uit!

Wat te denken van het inschakelen van drones. Nu is dat niet nieuw, maar wel wanneer je de beelden van die drones op een 60m2 LED-scherm kunt tonen, zodat iedereen op het event mee kan kijken en precies kan zien wat er allemaal te doen is op het festival (Niet vergeten te zwaaien als hij overvliegt).

HD-kwaliteit met pixelpitch

En over moderne technologie gesproken; het toeval wil, dat we acht nieuwe LED-schermen aan ons assortiment hebben toegevoegd, met een pixelpitch van 3mm! Dus deze manieren om je festival naar een moderner niveau te tillen is ook nog eens te zien in HD-kwaliteit!

Heb je binnenkort een evenement, festival of beurs en wil je onze 3mm pixelpitch LED-schermen van 30 m² of één van onze andere formaten gebruiken? Wil je meer weten over onze producten? Bekijk ze hier en neem contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

F1 race Zandvoort