Koningsdag

Het Koningspaar in Groningen op de schermen van TVKAR!

 In algemeen

27 april is het weer Koningsdag, dan gaan we allemaal weer oranje gekleed de verjaardag van onze Koning Willem Alexander vieren. Dit jaar wordt de stad Groningen vereerd met een bezoek van het Koningspaar, de prinsessen en familie van de Koning. Van 11 tot 13 uur zullen zij diverse plekken in de stad bezoeken en de geschiedenis van deze stad door verschillende Groningers horen.

Iedereen kan meekijken overal in de stad Groningen

Uiteraard zendt de NOS dit uit, zodat iedereen buiten Groningen kan meegenieten van dit jaarlijkse feest. Dit jaar kunnen ook de tienduizenden mensen in Groningen die langs de route staan om een glimp op te vangen van de Koning en Koningin meekijken. TVKAR heeft namelijk maar liefst zes megaschermen op de verschillende Groningse pleinen langs de route van het Koningspaar staan. Hierop kan iedereen in Groningen op haarscherp beeld van 3mm pixelpitch ook meegenieten van het Groninger koekhappen, de plaatselijke hobby’s en de zwaaiende en lachende royals.

3mm Pixelpitch voor beeld in HD kwaliteit

De schermen dienen nog een ander doel. In het geval van calamiteiten – waar we natuurlijk niet op hopen – worden onze schermen ingezet voor crowdmanagement. Om Koningsdag in Groningen perfect te laten verlopen zetten we onze nieuwste TVKAR 6m², TVKAR 15m² en TVKAR 30m² in, allemaal op de nieuwste schermen.

Ook samenwerken met TVKAR?

Onze schermen zijn ook in te zetten bij meer van dit soort evenementen. Wat te denken van de intocht van Sinterklaas, live wedstrijden van grote sportevenementen of (bevrijdings)festivals? Organiseer je binnenkort een evenementen of festival en heb je daar grote LED-schermen bij nodig? Neem dan contact met ons op. Veel plezier tijdens Koningsdag 2018!

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

F1 race ZandvoortFestivals-bezoekers-ledscherm