New York Mini Marathon

Klantcase: Hardlopers in beeld bij TVKAR

 In klantcase

De LED-schermen van TVKAR worden ingezet door zeer uiteenlopende bedrijven. Organisaties die mooie en bijzondere beurzen en evenementen organiseren. Af en toe valt zo’n evenement extra op vanwege het speciale karakter, vanwege een prettige samenwerking of zoals in dit geval beide. Wij vroegen onze contactpersoon Joanie Deerenberg van I Care Producties naar haar ervaring met de inzet van LED-schermen van TVKAR die werden ingezet bij het evenement Nederland staat op tegen Kanker op 29 mei 2018 in Alkmaar en het LED-scherm bij de New York Mini Marathon op 6 oktober 2018 in Rotterdam.

Wie is I Care Producties?

Joanie vertelt: “het crossmediale I Care Producties creëert concepten die ergens over gaan en waar we samen met onze opdrachtgevers plezier aan beleven. Zo organiseerden we op dinsdag 29 mei de liveshow ‘Nederland staat op tegen kanker’ voor KWF Kankerbestrijding Nederland en op 6 oktober de New York Minimarathon in Rotterdam voor het Diabetes Fonds. Beide evenementen werden druk bezocht. Door de inzet van een LED-scherm konden alle deelnemers en andere belangstellenden meegenieten van het dagprogramma, sponsoren, foto’s van deelnemers verstuurd via Whatsapp, tussenstanden en het opgehaalde eindbedrag.”

Waarom LED-schermen gebruiken bij deze evenementen?

“We wilden graag zichtbaarheid creëren voor alle deelnemers. Om ervoor te zorgen dat ook achtergebleven familie en vrienden konden meegenieten, konden de deelnemers hun eigen foto’s van onderweg toesturen.

Meer interactie met deelnemers

“Het insturen van de eigen foto’s was een leuke manier om wat meer interactie met de deelnemers te genereren. Aan het einde van de middag bood het scherm de ideale plek om het opgehaalde eindbedrag aan iedereen kenbaar te maken.”

Ook zo’n groot succes zonder Led-schermen?

Na kort nadenken geeft Joanie aan dat het event zonder LED-schermen waarschijnlijk niet zo succesvol zou zijn geweest. “De LED-schermen zijn van grote toegevoegde waarde geweest. Het heeft voor extra zichtbaarheid en interactie met de bezoekers gezorgd. Er waren bij de New York Mini Marathon zo’n 750 mensen aanwezig, maar door het grote LED-scherm kon iedereen alles goed zien. Het zorgde voor enthousiaste reacties van bezoekers. De foto’s op het grote scherm waren leuk om te zien en zorgden voor veel positieve reacties.”

Waarom hebben jullie voor TVKAR gekozen?

“De New York Mini Marathon werd voor de eerste keer georganiseerd. Doordat we bij andere evenementen al positieve ervaringen hadden met TVKAR, hebben we ook dit keer gekozen voor TVKAR. In 2017 en ook dit jaar hebben we bij de liveshow ‘Nederland staat op tegen kanker’ voor KWF Kankerbestrijding Nederland LED-schermen van TVKAR ingezet. Deze stonden aan beide zijden van het podium. Afgelopen jaar waren de weersomstandigheden erg slecht, maar alles stond als een huis. De kwaliteit van de schermen is erg goed en de samenwerking met de mensen van TVKAR is erg prettig en professioneel. Zij denken met je mee en niets is hen te veel.

Voor de New York Mini Marathon heeft TVKAR ons op het laatste moment erg goed geholpen tegen een zeer scherpe prijs! En we hebben een fijn persoonlijk contact met hen. Daarnaast bieden ze goede service op locatie. Er was de hele dag een technische man bij het scherm van TVKAR aanwezig. Hij dacht pro-actief met ons mee en heeft ons goed geholpen.”

I Care Producties beoordeelt TVKAR met een 8.

Ook samenwerken met TVKAR?

Heb je binnenkort een stand op een evenement of beurs? Wil je meer weten over onze producten? Bekijk ze hier en neem contact met ons op.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

Opera Sing a Long Den Bosch