Rouen WK

De weg naar het wereldkampioenschap met TVKAR

 In algemeen

De spanning, de volle kroegen en pleinen, het gejuich en de feestvreugde om doelpunten en gewonnen wedstrijden. Dit jaar beleefden wij als Nederlanders het WK niet op die manier, helaas. Onze zuiderburen hebben wel heel veel spannende en vreugdevolle momenten gekend. Als TVKAR hebben wij hier een mooie bijdrage aan geleverd.

Meeleven met de Rode Duivels op onze LED-schermen in België

TVKAR levert LED-schermen voor allerlei soorten events. Denk aan festivals, demonstraties, drive-in bioscopen etc. Daarnaast zijn we leverancier voor heel veel horeca-ondernemingen en gemeentes. Zeker tijdens grote sportevenementen leveren wij vaak onze LED-schermen om alle wedstrijden te kunnen volgen.

Veel Nederlanders droegen de Rode Duivels een warm hart toe dit WK. Nu hebben zij ook een prachtige prestatie geleverd. De eerste echte hobbel was de spannende wedstrijd tegen Japan, die veel Belgen in Zonhoven en Alken hebben gevolgd op onze schermen.

WK-Belgie-LED-scherm

Nadat België helaas de finale niet haalde, was er nog de strijd om het brons. Ondanks dat dit ook wel de troostfinale genoemd wordt, is een bronzen medaille op het WK voetbal een enorm mooie prestatie voor de Belgen. Ook deze mooie wedstrijd was door velen te zien via onze 30m² en 40m² LED-schermen.

De WK-finale op grote LED-schermen in Nantes

Op zondag 15 juli om 17.00 uur begon de grote WK-finale tussen Frankrijk en Kroatië. De straten van Frankrijk stroomden vol en in Nantes, Rouen, Saverne en Rueil-Malmaison genoten duizenden fans van de Marseillaise en de wedstrijd op onze LED-schermen van 20m², 30m², 40m² en 60m².

Het duurde niet lang voordat de hele menigte hun geluk niet op kon na het binnenslepen van het wereldkampioenschap door het Franse team. Wat een feest! En wat een mooie manier om onze bijdrage te leveren aan de feestvreugde van de Fransen.

Frankrijk-WK

Wil je een overzicht van de schermen die wij beschikbaar hebben? Bekijk het hier!

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search

Festivals-bezoekers-ledschermMuziekfeest Amersfoort