Laat de sportzomer maar komen!

 In algemeen

Jippie we zijn er weer bij, komend jaar op de Europese kampioenschappen voetbal! Dat is goed nieuws voor voetbalminnend Nederland, maar ook voor ons als TVKAR.

Want dankzij onze brede range aan mobiele LED-schermen bieden we iedereen kans de wedstrijden van Oranje op de voet te volgen. De spanning, de volle kroegen en pleinen, het gejuich en de feestvreugde om doelpunten en gewonnen wedstrijden. Dat wil je toch niet missen?  

Nu wordt 2020 sowieso een sportief jaar. Zo gaan we knallend van start met Formule Dutch Grand Prix, die na 35 jaar weer op het circuit van Zandvoort wordt verreden. En wat te denken van de Olympische Spelen in Tokyo, het EK honkbal, Sail Amsterdam en de Invinctus Games?  En niet te vergeten de 75-ste editie van de Ronde van Spanje die op 16 augustus van start gaat in Nederland.

Organiseer jij komende sportzomer een evenement en wil je dat bezoekers wedstrijden op een groot scherm kunnen volgen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.  Wil je meer weten over onze producten, klik dan hier.

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search