tvkar kerst

2018, een jaar met vele successen

 In algemeen

2018 was een jaar van vele hoogtepunten, met mooie samenwerkingen, prachtige projecten en bijzondere opdrachtgevers.

Vuurwerkshow Kop van Java Amsterdam

Het begon al direct met de vuurwerkshow tijdens Oud & Nieuw op de Kop van Java met onze TVKAR 40 m² en TVKAR 60 m². Het waaide erg hard en het was de vraag of de vuurwerkshow door kon gaan in verband met de veiligheid, maar op het laatste moment ging de wind wat liggen en konden we 2017 knallend afsluiten. Een geslaagde avond, waardoor we op 31 december 2018 opnieuw weer knallend het jaar uitgaan op de Kop van Java met de TVKAR 40m² en TVKAR 60m².

Beursstands met 3mm pixelpitch TVKARREN

In april kwamen de langverwachte nieuwe TVKARREN van 6m², 15m² en 30m² met een pixelpitch van 3mm. Op diverse toonaangevende beurzen zoals Building Holland en van de Landelijke Huisartsen Vereniging werden deze TVKARREN gelijk ingezet, waardoor de beursstands nog meer beleving kregen.

Koningsdag

Koningsdag was één van de drukste dagen van 2018. Dit jaar konden de tienduizenden mensen in Groningen die langs de route van het Koningspaar stonden om een glimp op te vangen van de Koning en Koningin meekijken op één van onze zes megaschermen op de verschillende Groningse pleinen. Hierdoor kon iedereen in Groningen op haarscherp beeld van 3mm pixelpitch meegenieten van het Groninger koekhappen, de plaatselijke hobby’s en de zwaaiende en lachende royals. Behalve Groningen werden ook Amsterdam en Paleis Soestdijk voorzien van onze LED-schermen.

Nationale Dodenherdenking

Tijdens Nationale Dodenherdenking op 4 mei waren we aanwezig in Zwolle en Rhenen. De traditionele 4 mei-herdenking op het Militair Ereveld op de Grebbeberg in Rhenen werd bijgewoond door zo’n 3.000 belangstellenden. Onder hen ook prinses Margriet, Pieter van Vollenhoven en hun zoon Pieter Christiaan. De herdenking verliep stemmig en in volstrekte stilte. Ruim duizend bezoekers keken mee via een groot videoscherm dat voor het eerst geplaatst was op de parkeerplaats bij de militaire begraafplaats.


Nationale Dodenherdenking 4 mei in Rhenen

WK voetbal

De zomer van 2018 stond in het teken van het WK Voetbal. Hoewel Nederland niet meedeed, mochten we LED-schermen leveren in Duitsland, België en Frankrijk. Ook in Nederland werden onze LED-schermen ingezet om de wedstrijden van de Rode Duivels en het Marokkaanse elftal uit te zenden.
Het weekend van 14 en 15 juli was weekend om nooit te vergeten. Op 14 juli zagen de Belgen, in vijf steden, hun Rode Duivels op onze LED-schermen winnen van Engeland. Na het behalen van de derde plek door de Belgen reden wij door naar Frankrijk. Zondag 15 juli was de dag van de finale tussen Frankrijk en Kroatië. De straten van Frankrijk stroomden vol en op zeven pleinen genoten tienduizenden fans van de Marseillaise en de wedstrijd op onze LED-schermen van 15 m², 20m², 30m², 40m² en 60m². Wat een feest! En wat een mooie manier om onze bijdrage te leveren aan de feestvreugde van de Fransen.


WK-finale in Rouen (Frankrijk)

Festivals en evenementen

We hebben het druk gehad en onze LED-schermen waren op veel verschillende evenementen en festivals in diverse steden en dorpen te bewonderen. Daarnaast zijn onze TVKARREN zijn ook ingezet bij:

• Dorpsdagen en braderieën
• Film kijken met de alle kinderen van de wijk
• Openingen van bedrijfspanden, tunnels en bouwlocaties
• Sport- en muziekevenementen
• Goede doelenacties
• Intochten van Sinterklaas
• Kerstmarkten


Opnames Kerst in de Stad In Rotterdam

Op naar 2019!

2018 was een jaar waar we hebben bijgedragen aan uiteenlopende evenementen en waar we vele hoogtepunten hebben beleefd. 2019 belooft wederom een jaar te worden met mooie samenwerkingen in het vooruitzicht. Tot in 2019!

Recent Posts

Partners

We werken overal in Nederland

Start typing and press Enter to search